Wat we doen

PDM-Media is gespecialiseerd in digitale marketing.

Doelstellingen

Uw uitdagingen, daar starten we mee.

Uw online visibiliteit verbeteren

We helpen bedrijven met hun online aanwezigheid naar een professioneel niveau te tillen. Zodat potentiële klanten uw bedrijf makkelijk vinden.

Uw online of offline verkoop boosten

We helpen uw bedrijf met kwalitatieve traffic naar jouw webshop te sturen of zorgen ervoor dat u meer mensen over de vloer krijgt in uw winkelpunt.

Offerte aanvragen genereren

Met een doordachte aanpak gaan we aan de slag om via uw website het aantal offerte aanvragen naar jouw product of dienst te verhogen.

Het aantrekken van nieuwe medewerkers

Online employer branding met het oog op het genereren van sollicitaties op de openstaande vacatures die uw bedrijf heeft.

We starten met aandachtig te luisteren

Hoe kan ik jou helpen?

01.

Kick-off gesprek

U kent uw business en branche door en door. Ik ken mijn vak. We laten deze 2 werelden dus best even samen komen in een gesprek. Zodat de essentiële informatie met het oog op een goede samenwerking uitgewisseld werd. De outcome van dit kennismakingsgesprek is een soort briefing voor een project of campagne.

02.

Het digitale marketing plan van aanpak

A goal without a plan is just a wish. Een plan maken, hoe klein of hoe groot is belangrijk om elkaar goed te verstaan. De juiste keuzes te maken en deze later te kunnen evalueren.

03.

Content creatie, geschreven, foto's of video

Verras jouw doelpubliek met steengoede content. Uw bedrijf heeft geweldige verhalen. Maar hoe verpak en verwoord je deze het best? In functie van het bereiken van jouw bedrijfsdoelstellingen uiteraard.

04.

Uw digitale aanwezigheid optimaliseren

De puntjes op de i zetten, de violen over verschillende kanalen heen terug juist stemmen. Dat is wat we hier doen. Dit gaat van de openingsuren op jouw Facebook tot het opzetten van verschillende Google My Business accounts voor uw verschillende winkels.

05.

Social Media beheer & advertising

Facebook posts, Instagram Stories, social media advertising, uw netwerk op LinkedIn onderhouden met interessante content ,… Er is heel wat te doen in het social media landschap.

06.

Email marketing & klantbeheer

Email is een uitermate sterk kanaal, enerzijds voor verkoop anderzijds ook om jouw doelgroep (klanten, potentiële klanten, nieuwsbrief abonnees) te informeren.
Een goed en doordacht beheer van uw klantendata hoort hier ook bij. Zodanig dat u kan gaan segmenteren en de juiste boodschap bij de juiste persoon kan afleveren.

07.

Google Ads

Relevant zijn op het juiste moment. Daar draait het bij Google Ads om. Wanneer een potentiële klant een nood googelt “haardvuur specialist” dan moet jij er als aanbieder van haardvuren staan. De klant heeft namelijk de acute nood om een overzicht te krijgen aan haardvuur specialisten. Dit doen we met Google Search Ads.

08.

Analyse van uw website bezoekers

Wat doen de bezoekers op uw website? Vullen ze jouw contactformulier in? Welke pagina’s bekijken ze? En hoe lang? Zijn deze pagina’s kwalitatief genoeg? Of missen ze bepaalde informatie die hen kan overtuigen om contact op te nemen of te kopen? Dat zijn de zaken die we met website analyse te weten willen komen. Zodanig dat we hier oplossingen voor kunnen uitwerken.

09.

Website optimalisatie

Vanuit de analyse gaan we werken aan website verbeteringen. Dit met het oog op jouw doelstellingen te bereiken. Dat gaat van het herinrichten van jouw website, tot het herschrijven van bepaalde pagina’s, betere beelden gebruiken, nieuwe pagina’s bij maken,… Kortom de inrichting van jouw digitale “winkel” op verbeteren.

Onze aanpak

Jouw digitale marketing (volledig) uitbesteden

Handen te kort om aan je digitale marketing te werken?
Nood aan een 6-maandenplan of denk je liever een volledig jaar vooruit?
Of wil u liever een campagne van korte duur?
Alles kan en is bespreekbaar. Na een uitgebreid briefingmoment ga ik voor uw bedrijf aan de slag met het uitwerken van een plan. Nadat dit plan afgeklopt is ga ik voor uw bedrijf aan de slag als “interne” marketingafdeling.
Altijd present en altijd bereikbaar. Voor bijsturing, nieuwe ideeën en campagnes maar ook om de resultaten te vieren.

1-op-1 coaching

Wil u zelf graag aan de slag met digitale marketing. Maar u weet over bepaalde kanalen minder of u wil een klankbord om bepaalde zaken met af te toetsen? PDM-Media kan perfect optreden als uw digitale marketing coach. Tijdens deze sessies geven we u graag feedback op wat u aan het doen bent of inspireren we u met interessante next steps.

Bepaalde elementen uit uw marketing aanpak werken wij voor u uit

U hebt reeds een marketingplan in uitvoering, maar u had dit graag uitgebreid met enkele kanalen die perfect binnen de strategie passen. Uiteraard kan dit ook. Wij sluiten ons makkelijk aan binnen uw bestaande strategie met bijvoorbeeld een Google Advertising aanpak of we werken graag het email marketing luik voor u uit.

Start uw succesverhaal

Interesse om samen te werken?

We use cookies to give you the best experience.